A tulajdonos, Márki-Car Kft. (Ambrus Zoltán, továbbiakban: Adatkezelő) kapcsolatfelvétel céljából kezeli az őt megkereső személyek adatait. A megrendeléshez kapcsolódó adatok a szolgáltatás teljesítés után, vagy ha nem sikerült a közös megegyezés, törlésre kerülnek.

Az adatkezelő neve: Márki-Car Kft. (Ambrus Zoltán)
Az adatkezelő címe: 7305 Komló-Mecsekjánosi Fő út 66.
Az adatkezelő elérhetősége: +36-20-566-0299, markicarkft@gmail.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó az üzenetküldés folyamán kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez, a szolgáltatás teljesítésének idejére. A teljesítés után kérésre a felhasználó adatait töröljük.

Az érintettek köre: a szolgáltatás iránt érdeklődők

A kezelt adatok köre: a szolgáltatás iránt érdeklődők által a kapcsolatfelvétel és a szolgáltatás teljesítéséhez esetlegesen szükséges adatok:

Név,
Elérhetőség (email, telefonszám)

Az adatgyűjtés célja: a kapcsolatfelvétel megteremtése

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

Kizárólag az adatkezelő és a weboldal kezelője illetve a gmail szolgáltatás, mivel az űrlapon megadott adatok gmail fiókra vannak átirányítva.

A weboldal kezelője:

Név: Nagy Imre
Cím: 7305, Mecsekpölöske, Rákóczi út 2.
Levelezési cím: 7300 Komló, Cserma utca 6 2/8
Elérhetősége: +36304156616, imijet[kukac]gmail.com
Weboldal: www.imijet.hu

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt és esetlegesen a markicarkft@gmail.com email címre küldött megkeresések a teljesítés után törlésre kerülnek. Amennyiben a megegyezés nem jött létre, az üzenetek törlésre kerülhetnek, kérésre törlésre kerül.

A megrendelő/érdeklődő bármikor kérelmezheti az adatkezelőnél:

személyes adatainak, levelezésének törlését. Ezt az Adatkezelő 10 munkanapon belül vállalja és erről a megadott elérhetőségen értesíti a kérelmezőt.
További információk

Ha a felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)